LOGO DESIGN

Een logo is hetgeen uw (potentiele) klanten zullen onthouden na uw bedrijf ergens te hebben gezien. Het logo moet daarom een uniek uitstraling hebben waarbij de link met uw bedrijf gemakkelijk kan worden onthouden. Logo-ontwerp is zeer breed, maar het doel is altijd om een herkenbare visuele vorm te ontwikkelen die aansluit bij uw bedrijf. Geïntereseerd in een gesprek?

HUIS STIJL

Een huisstijl is een combinatie van lettertypes, letter-afstanden, regelafstanden, kleuren, vormgeving (en nog zeker honderd punten meer) die samen een duidelijke visuele identiteit voor uw bedrijf vormen. Hoe verder dit gespecificeerd wordt, hoe unieker en persoonlijker het ontwerp wordt. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste visuele identiteit voor uw bedrijf.

ZAKELIJKDRUKWERK

Elk bedrijf dat fysieke communicatie heeft, heeft behoefte aan kwalitatief hoog drukwerk. Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, en meer van deze zaken behoren tot drukwerk dat wij u via onze partners kunnen aanbieden in velerlei vormen en kwaliteiten. Luxe of basis: wij zijn u graag van dienst.

 

MOGELIJKHEDEN